Verzekeraars - 2021 en 2022

Prinsen Psychologie heeft voor 2021 en 2022 met de onderstaande Verzekeraars en hun volmachten een contract:

  • CZ - onder meer: CZ, Ohra, Delta Loyd, CZ Direct, Nationale Nederlanden
  • VGZ - onder meer: VGZ, IZZ, IZA, UMC, Unive, Bewuzt, Zekur, Promovendum, Caresq
  • Menzis, Anderzorg
  • Zilveren kruis / Achmea- De Friesland/ Interpolis/ FBTO
  • DSW
  • ENO
  • ASR
  • ONVZ
  • OWM Zorg en Zekerheid

Voor alle verzekeraars geldt dat de Generalistische GGZ onder de basis verzekering valt en uw eigen risico wordt aangesproken. Heeft u uw eigen risico nog niet aangesproken of deels, dan ontvangt u achteraf een nota van uw zorgverzekeraar.

Als u een verwijzing krijgt, kijkt u dan altijd of de hulpaanbieder een contract heeft bij uw zorgverzekeraar. Liever goed geïnformeerd, dan later gedupeerd omdat dan de kosten hoger uitvallen.
U kunt altijd uw zorgverzekeraar bellen.

Uiteraard denken we graag met u mee!

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 01-11-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 9 weken. We kunnen vanaf Januari 2023 een eerste afspraak voor u inplannen.


Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme