Zakelijk

 

Dennis Prinsen is naast eerstelijnspsycholoog ook opgeleid tot MBA; Master of Business and Administration. Hij is werkzaam geweest als manager en coordinator in een GGZ instelling in zowel de tweede als de derde lijn. De verbinding tussen psychologie en management en breder het gedrag van mensen onderling (groepen, organisaties) werd steeds meer een aandachtsgebied voor Dennis. In het ondersteunen van managers kijken we sterk naar het individu en de context waarin de persoon werkzaam is. We zoeken de krachten en kwaliteiten van het individu, en hebben oog voor valkuilen, blokkades, hindernissen. Het belangrijkste blijft denken in mogelijkheden.

Wanneer er een vraag ligt voor ondersteuning van teams, dan denken we graag met u mee.

 

 

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 01-11-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 9 weken. We kunnen vanaf Januari 2023 een eerste afspraak voor u inplannen.


Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme