Individuele traniningen

Als een psychologisch behandeltraject niet uw vraag is, maar u zou wel graag aan uzelf willen werken om uw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren dan kan dit in een individueel trainingstraject of via deelname aan een van de groepstrainingen.

Prinsen Psychologie biedt de volgende trainingen:

 

Sociale vaardigheidstraining

Individueel wordt in overleg met u een op maat trainingspakket samengesteld met die vaardigheden die u graag zou willen trainen. Na een intakegesprek stellen we samen een trainingsprogramma op. De training vindt plaats op de praktijk en bestaat uit individuele sessies, oefeningen en opdrachten en oefenen in het dagelijkse leven. We maken samen een trainingsboek, volledig gericht op uw eigen behoeften. Geen standaardwerk, maar een persoonlijke gids die u ook na de training nog goed kunt gebruiken

 

Running therapy

Het is mogelijk om running therapy te volgen.  Deze training is vooral gericht is op verbeteren van uw stemming, denkpatronen en vergroten van zelfvertrouwen. Door de training wordt u bewuster van uw mogelijkheden en merkt u dat u zich fitter gaat voelen.

Deze training kan gegeven worden in combinatie met een voedingsadvies. We werken samen met de Active Life Style Club Breda.

 

Mindfulnesstraining

In deze hectische maatschappij, waar er veel van ons gevraagd wordt, we snel moeten zijn en alles bij moeten zien te houden merken we gevoelens op van opgejaagd worden, vermoeidheid, prikkelbaarheid, ongeduld, twijfel en zo meer.

In de mindfulnesstraining gaat u in individuele sessies of in de groep bewuster worden van gevoelens, gedachten en leert u uw aandacht meer in het hier en nu te houden en zult u merken dat dit leidt tot meer bewustwording, een mildere houding naar uw zelf, uw omgeving en meer rust.

 

zie Tarieven voor een prijsopgaaf

 

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 01-11-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 9 weken. We kunnen vanaf Januari 2023 een eerste afspraak voor u inplannen.


Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme