Groepstrainingen

Als een psychologisch behandeltraject niet uw vraag is, maar u zou wel graag aan uzelf willen werken om uw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren dan kan dit in een individueel of groeps trainingstraject

Prinsen Psychologie biedt de volgende trainingen:

Sociale vaardigheidstraining

U voelt zich soms misschien wat onzeker, of zou in bepaalde situaties meer zelfvertrouwen willen ervaren. Dan kunnen we samen bekijken hoe dit bereikt kan worden.

Vaardigheden die in deze training aan bod kunnen komen zijn:

 • kennismaken
 • vragen stellen
 • een gesprek beginnen, onderhouden
 • complimenten geven en ontvangen
 • invoegen in een gesprek/groep
 • kritiek geven en ontvangen
 • aangeven dat je ergens last van hebt
 • mening geven
 • communicatie in de breedste zin van het woord (verbale en nonverbale vaardigheden)
 • herkennen van gedachten en gevoelens bij jezelf en de ander
 • afscheid nemen

 

Nicolaas Beets, Nederlands letterkundige:

"De woorden dienen om gedachten te uiten; of te verbergen, naar men 't vat".

 

Mindfulnesworkshops en training

Mindfulness houdt in dat je in het hier en nu bent met je aandacht, opmerkzaam bent van dat wat er is, zonder het te veranderen, zonder streven, zonder oordeel en in zachtheid en mildheid voor jezelf en de ander, vol acceptatie.

Een volle zin die feitelijk zegt dat we leren om bewuster te worden, stil te staan bij de dingen die er zijn en er mee te leren zijn, zonder direct aan te pakken, problemen op te willen lossen en in de doe-modus te schieten. iedere dag opnieuw rennen we, proberen we, organiseren we, en vermoeien we onszelf. Binnen de mindfulnesstraining zijn we ook actief, veel meer vanuit een zijn. We leren te ervaren, op te merken.

 

"Vriendelijkheid in woorden schept vertrouwen, vriendelijkheid in denken schept diepzinnigheid, vriendelijkheid in geven schept liefde", Lao Tse, chinees filosoof

 

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Een avond per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 01-12-2023
Aanmeldingswachttijd:  Op dit moment is de wachttijd 10 weken. Vindt u dit te lang duren? U kunt uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Zij gaan voor u zoeken naar een psycholoog met ruimte voor nieuwe intakegesprekken.

Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-18u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme