E-Health

We gebruiken de digitale wereld voor steeds meer zaken. Niet alleen volgen we het nieuws, plaatsen en volgen berichten op facebook of instagram, ook onze aankopen verlopen steeds meer digitaal. Ook in de GGZ wereld is de digitalisering niet meer weg te denken. Via zogenaamde E-health programma's kun je eenvoudig vanuit thuis werken aan klachten en problemen op mentaal vlak. Je bepaalt dus zelf wanneer je inlogt, waar je aan werkt en waar je hulp bij wilt. 

Prinsen Psychologie biedt ook e-health en streeft ernaar om de digitale hulp steeds vaker in te vlechten in de reguliere hulp. Dit kan betekenen dat iemand minder op gesprek komt, maar een deel van de hulp on-line volgt, met coaching van de psycholoog via chat, mail en ondersteunende gesprekken.

Prinsen Psychologie werkt met de E- health aanbieder Karify (https://www.karify.com) .Naast modules vind je er volledige behandeltrajecten voor stemmingsklachten, angsten, burn out, overspanning en nog veel meer.

E-health kunnen we al tijdens de wachttijd tot start behandeling aanbieden. Hierdoor kun je al beginnen met lezen over klachten, oefeningen doen (bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen) en krijg je tips hoe om te gaan met de klachten. Ook na afronding van de gesprekken blijven de e-health modules beschikbaar. Zodoende kun je blijven oefenen en mocht je merken dat het eventjes minder goed gaat, dan pik je het weer sneller op met behulp van de e-health modules.

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 07-07-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 16 weken. Bent u bij CZ verzekerd, dan is er helaas een aanmeldstop bij onze praktijk en kunt u zich tot onze spijt niet meer bij onze praktijk aanmelden. U kunt zich wenden tot het CZ zorgteam. U kunt uiteraard altijd benadrukken dat u bij ons in behandeling wilt komen. Mogelijk dat CZ daar enige coulance in wil bieden. Op ons verzoek is dat tot op heden niet mogelijk gebleken.
Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme