Advies en consultatie

 

Misschien heeft u zorgen om een situatie of een voor u bekende persoon, maar weet u niet goed wat te doen, dan kan het prettig zijn om advies in te winnen of eens met een onafhankelijke persoon te praten, waar u er zeker van bent dat uw verhaal vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.

Als u vragen heeft over een situatie of kwestie, maar is een behandeltraject niet nodig en wilt u eens brainstormen dan is hier altijd mogelijkheid toe. Zowel voor particulieren als zakelijke contacten kunnen we mogelijk vragen beantwoorden of meedenken en advies geven of mogelijk verwijzen naar een collega die u verder kunt helpen.

Het gaat in bovenstaande situaties om zorg die niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Dit wordt een overig product genoemd. Wanneer er sprake is van een DSM diagnose dan valt de hulp onder de GBGGZ. Kunnen we geen DSM diagnose stellen, maar heeft u wel behoefte aan ondersteuning, dan betekent dit dat de kosten niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Voor prijzen van advisering en consultatie kunt u terecht bij tarieven

 

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 01-11-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 9 weken. We kunnen vanaf Januari 2023 een eerste afspraak voor u inplannen.


Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme