Welkom

op de website van Prinsen Psychologie.  We hopen dat je er je weg weet te vinden.  Zo'n 16 jaar zijn we onderweg om medemensen te mogen helpen beter om te kunnen gaan met mentale klachten.

Enige tijd geleden nog was het not done om naar een psycholoog te gaan. Het werd gezien als een teken van zwakte. En nog zien mensen mentale klachten als "ik heb het niet goed gedaan".

Wees gerust. Mentale klachten komen veel voor. Je ziet het alleen niet aan iemand. Als je er over praat met anderen, dan zal je versteld staan van de herkenning.

Wanneer je last hebt van sombere gevoelens, neerslachtigheid of depressiviteit, blijf er niet mee lopen, maar zoek hulp. Het is voor jezelf (lichaam en geest)  beter deze problemen aan te pakken dan ermee te blijven zitten.  Als je een enkel verstuikt, een spiertje scheurt, dan verzorg je deze immers ook.

Gevoelens van angst en onzekerheid kennen we allemaal. Soms nemen ze dusdanige vormen aan dat we er in ons dagelijkse leven last van hebben. Ook dan is het beter in gesprek te gaan en te bekijken hoe je er mee om kunt gaan en hoe de klachten minder kunnen worden.

Mentale klachten geven vaak ook lichamelijke klachten. Denk aan vermoeidheid, slaapproblemen, spierklachten, maag- en darmklachten, ontstekingen en meer. Ook kunnen lichamelijke klachten op hun beurt weer leiden tot mentale klachten. Lichaam en geest versterken elkaar behoorlijk.

Bij Prinsen Psychologie kun je snel terecht en mag je een persoonlijke benadering verwachten!

Sporters kunnen bij Prinsen Psychologie terecht. in samenwerking met Paramedisch centrum In Motion Breda  (www.in-motionbreda.nl) kunnen we een totaalpakket bieden van fysieke en mentale ondersteuning.

Wil je meer weten, loop eens rond op de site of  neem dan zeker even contact op. Je vindt de contactgegevens onder aan de pagina.

We staan altijd open voor feedback, tips, ideeën en opmerkingen. mail ze ons zeker!

Heeft u de foto's al gezien:

 

De foto's op de site zijn afkomstig uit de omgeving van de praktijk. Sommige foto's hebben een boodschap, anderen geven vooral het seizoen aan. Foto's geven indrukken weer, zoals we in ons leven vele indrukken opdoen. Zie voor meer over de foto's onder informatie, kopje "foto's en indrukken"

 

Openingstijden en beschikbaarheid

De praktijk is alle doordeweekse dagen geopend van 8-18 uur. Twee avonden per week kunnen er avondafspraken gemaakt worden. We zoeken altijd samen naar mogelijkheden voor het maken van een afspraak. Indien noodzakelijk dan passen we ons aan buiten de genoemde tijden.

Wachttijden per datum: 07-07-2022
Aanmeldingswachttijd: De gemiddelde aanmeldingswachttijd bedraagt op dit moment 16 weken. Bent u bij CZ verzekerd, dan is er helaas een aanmeldstop bij onze praktijk en kunt u zich tot onze spijt niet meer bij onze praktijk aanmelden. U kunt zich wenden tot het CZ zorgteam. U kunt uiteraard altijd benadrukken dat u bij ons in behandeling wilt komen. Mogelijk dat CZ daar enige coulance in wil bieden. Op ons verzoek is dat tot op heden niet mogelijk gebleken.
Behandelingswachttijd: Prinsen Psychologie start een behandeltraject met een intakegesprek. Er is geen wachttijd tot vervolggesprek. Dit wordt meteen samen vastgelegd.

 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de aanmelding is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Openingstijden

maandag 8u-21u

dinsdag 8u-17u

woensdag 8u-21u

donderdag 8u-18u

vrijdag 8u-17u (oneven weken open tot 13u)

Free Joomla templates by Ltheme