Welkom

op de website van Prinsen Psychologie.  We hopen dat je er je weg weet te vinden.  Zo'n 16 jaar zijn we onderweg om medemensen te mogen helpen beter om te kunnen gaan met mentale klachten.

Enige tijd geleden nog was het not done om naar een psycholoog te gaan. Het werd gezien als een teken van zwakte. En nog zien mensen mentale klachten als "ik heb het niet goed gedaan".

Wees gerust. Mentale klachten komen veel voor. Je ziet het alleen niet aan iemand. Als je er over praat met anderen, dan zal je versteld staan van de herkenning.

Wanneer je last hebt van sombere gevoelens, neerslachtigheid of depressiviteit, blijf er niet mee lopen, maar zoek hulp. Het is voor jezelf (lichaam en geest)  beter deze problemen aan te pakken dan ermee te blijven zitten.  Als je een enkel verstuikt, een spiertje scheurt, dan verzorg je deze immers ook.

Gevoelens van angst en onzekerheid kennen we allemaal. Soms nemen ze dusdanige vormen aan dat we er in ons dagelijkse leven last van hebben. Ook dan is het beter in gesprek te gaan en te bekijken hoe je er mee om kunt gaan en hoe de klachten minder kunnen worden.

Mentale klachten geven vaak ook lichamelijke klachten. Denk aan vermoeidheid, slaapproblemen, spierklachten, maag- en darmklachten, ontstekingen en meer. Ook kunnen lichamelijke klachten op hun beurt weer leiden tot mentale klachten. Lichaam en geest versterken elkaar behoorlijk.

Bij Prinsen Psychologie kun je snel terecht en mag je een persoonlijke benadering verwachten!

Sporters kunnen bij Prinsen Psychologie terecht. in samenwerking met Paramedisch centrum In Motion Breda  (www.in-motionbreda.nl) kunnen we een totaalpakket bieden van fysieke en mentale ondersteuning.

Wil je meer weten, loop eens rond op de site of  neem dan zeker even contact op. Je vindt de contactgegevens onder aan de pagina.

We staan altijd open voor feedback, tips, ideeën en opmerkingen. mail ze ons zeker!

Heeft u de foto's al gezien:

 

De foto's op de site zijn afkomstig uit de omgeving van de praktijk. Sommige foto's hebben een boodschap, anderen geven vooral het seizoen aan. Foto's geven indrukken weer, zoals we in ons leven vele indrukken opdoen. Zie voor meer over de foto's onder informatie, kopje "foto's en indrukken"