Foto's en indrukken

Foto's zijn als herinneringen. Ze leggen momenten vast. Momenten gevuld met gevoelens en gedachten. Ons geheugen maakt als het ware ook foto's en legt ze vast. We verwerken gebeurtenissen tot mooie of minder mooie herinneringen. De mooie en minder mooie gebeurtenissen dragen alle bij aan onze ontwikkeling. Hoe hebben ze betekenis voor ons? Is het misschien daarom dat er gezegd wordt wanneer er een foto gemaakt wordt, dat het wordt vastgelegd op de "gevoelige plaat".

Op onze site vindt u allerlei foto's. Ze symboliseren thema's. Bij sommige foto's staat een onderschrift. Het zijn als het ware beeldende citaten uit het verleden. Zo kijken we ook naar psychologische hulpverlening: we maken een verbinding tussen het verleden, heden en de toekomst. Zo kunnen we werken naar de foto in de toekomst: hoe zou ik willen dat die er uit komt te zien?

Mocht u zelf ook foto's hebben die u op deze site vindt passen, omdat ze een bepaald moment vastleggen, dan stuurt u ze graag naar ons op en we plaatsen de foto, eventueel met uw voornaam.