Individuele traniningen

Als een psychologisch behandeltraject niet uw vraag is, maar u zou wel graag aan uzelf willen werken om uw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren dan kan dit in een individueel trainingstraject of via deelname aan een van de groepstrainingen.

Prinsen Psychologie biedt de volgende trainingen:

 

Sociale vaardigheidstraining

Individueel wordt in overleg met u een op maat trainingspakket samengesteld met die vaardigheden die u graag zou willen trainen. Na een intakegesprek stellen we samen een trainingsprogramma op. De training vindt plaats op de praktijk en bestaat uit individuele sessies, oefeningen en opdrachten en oefenen in het dagelijkse leven. We maken samen een trainingsboek, volledig gericht op uw eigen behoeften. Geen standaardwerk, maar een persoonlijke gids die u ook na de training nog goed kunt gebruiken

 

Running therapy

Het is mogelijk om running therapy te volgen.  Deze training is vooral gericht is op verbeteren van uw stemming, denkpatronen en vergroten van zelfvertrouwen. Door de training wordt u bewuster van uw mogelijkheden en merkt u dat u zich fitter gaat voelen.

Deze training kan gegeven worden in combinatie met een voedingsadvies. We werken samen met de Active Life Style Club Breda.

 

Mindfulnesstraining

In deze hectische maatschappij, waar er veel van ons gevraagd wordt, we snel moeten zijn en alles bij moeten zien te houden merken we gevoelens op van opgejaagd worden, vermoeidheid, prikkelbaarheid, ongeduld, twijfel en zo meer.

In de mindfulnesstraining gaat u in individuele sessies of in de groep bewuster worden van gevoelens, gedachten en leert u uw aandacht meer in het hier en nu te houden en zult u merken dat dit leidt tot meer bewustwording, een mildere houding naar uw zelf, uw omgeving en meer rust.

 

zie Tarieven voor een prijsopgaaf