E-Health

We gebruiken de digitale wereld voor steeds meer zaken. Niet alleen volgen we het nieuws, plaatsen en volgen berichten op facebook of instagram, ook onze aankopen verlopen steeds meer digitaal. Ook in de GGZ wereld is de digitalisering niet meer weg te denken. Via zogenaamde E-health programma's kun je eenvoudig vanuit thuis werken aan klachten en problemen op mentaal vlak. Je bepaalt dus zelf wanneer je inlogt, waar je aan werkt en waar je hulp bij wilt. 

Prinsen Psychologie biedt ook e-health en streeft ernaar om de digitale hulp steeds vaker in te vlechten in de reguliere hulp. Dit kan betekenen dat iemand minder op gesprek komt, maar een deel van de hulp on-line volgt, met coaching van de psycholoog via chat, mail en ondersteunende gesprekken.

Prinsen Psychologie werkt met de E- health aanbieder Karify (https://www.karify.com) .Naast modules vind je er volledige behandeltrajecten voor stemmingsklachten, angsten, burn out, overspanning en nog veel meer.

E-health kunnen we al tijdens de wachttijd tot start behandeling aanbieden. Hierdoor kun je al beginnen met lezen over klachten, oefeningen doen (bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen) en krijg je tips hoe om te gaan met de klachten. Ook na afronding van de gesprekken blijven de e-health modules beschikbaar. Zodoende kun je blijven oefenen en mocht je merken dat het eventjes minder goed gaat, dan pik je het weer sneller op met behulp van de e-health modules.